Huisregels BDSMNext chat

Huisregels en beleid

Huisregels BDSMNext chat

Berichtdoor BDSM Next » 31 dec 2010, 14:22

Het (irc) chatkanaal van BDSMNext is te vinden op:

Server: irc.chatnetwerk.nl
Channel: #BDSMNext

Voor wie geen verstand van IRC heeft of geen IRC client wil gebruiken: Bovenin de header van het forum vind je naast "help" een linkje "chat". Deze start een chatapplet naar het kanaal.

De meeste regels die op het forum gelden, gelden op de chat ook. De voertaal is Nederlands. Ga niet ongevraagd prive. Hou de discussies beleefd. Persoonlijke aanvallen zijn niet toegestaan, pittige discussies wel. Spelen op de bal dus. Ook uitingen van racisme, seksisme en andere vormen van discriminatie zijn niet toegestaan. En smaad en laster trouwens ook niet.
We zijn hier allemaal mensen. Dat wil zeggen dat je anderen die niet een (spel)relatie met je hebben niet ongevraagd als slaaf/slavin of Meester(es) behandelt. Beetje flirten mag natuurlijk wel, maar nee is nee. Slavinnen zijn dus niet altijd jouw slavinnen. Meesters zijn niet altijd jouw meesters. We prefereren ook normaal hoofdletter gebruik.
Verwijzen naar andere chats mag, maar we vinden het niet leuk als je alleen komt spammen. Als je via het forum komt, verander dan direct bij binnenkomst je naam in je eigen nickname. Ben je even weg, zet dan liefst even iets als "afk" (away from keyboard) in je naam. Aanwijzingen van het operator-team dienen te worden opgevolgd. Vragen over het op-beleid kun je eventueel kwijt in de modcorner op het forum ("Vragen aan het team").
Daarnaast zijn bezoekers van de BDSNext chat niet welkom in de kinderkanalen van chatnetwerk.nl. Wie daar toch gaat rondsnuffelen wordt direct door chatnetwerk geband.

Privacy
Alle via BDSMNext - terecht of onterecht verkregen persoonsgegeven - dienen vertrouwelijk te worden behandeld. Het verder verspreiden van dergelijke gegevens kan leiden tot een ban voor alle activiteiten van BDSMNext.

Bottebijl
Bottebijl is de huisbot van #bdsmnext. Je kunt hem besturen met onder andere de volgende commando's (ja, er zijn er meer):

Praktisch
!help Geeft een linkje naar het FL profiel van Bottebijl

!feest (geeft de datum van het volgende bdsmnext feest)
!thema (geeft het thema van het volgende bdsmnext feest)
!regels (geeft een link naar de huisregels en een korte, bondige samenvatting)
!tab (geeft de tabtoets tip)

!setvst [voorsteltekst]
!vst (Botte stelt je voor met "... is [voorsteltekst]"

Fun
!gimme <iets>
!cane <nick>
!mep <nick>
!rukken <nick>
!kusje <nick>
!knuf <nick>
!tongzoen <nick>
!touw <nick>
!zweep <nick>
!rondje
!lapdance <nick>
!kabouters <nick>
!gag <nick>
!hypno <nick>

Bullshitbingo
!yk <nick>
!repsect
!echt

Addquote
Met addquote kun je memorabele citaten laten opnemen in Botte's database. Gebruik deze functie spaarzaam en zorg dat je de functie goed begrijpt!

!addquote <nick> [citaat] (voegt citaat toe aan database)
!showquote <nr> (toont citaat nr. <nr>)
!numquote (toont aantal citaten in database)
!randomquote (toont een random citaat)
BDSM Next
Beheerder
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 21 dec 2008, 13:32

Keer terug naar Welkom

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.

cron