BDSMNext Feesten

Huisregels en beleid

BDSMNext Feesten

Berichtdoor Feestpool » 19 aug 2010, 19:35

BDSMNext organiseert tweemaandelijks een feest in Den Haag. Deze vinden plaats op de derde zaterdag van de even maanden. De uitnodigingen met het thema worden meestal 4 a 5 weken van tevoren bekend gemaakt.

Het volgende feestje:Afbeelding

Next XXVIII – Moulin Rouge
ZATERDAG 19 oktober 2013
21.00 – 03.00
Paradise Club, Thomsonlaan 107, Den Haag
Prijs: 20 euro p.p., incl. 5 drank munten


Next XXVII @ Fetlife: https://fetlife.com/events/199128

Thema: Mouline Rouge
Het thema van Next XXVIII is Moulin Rouge. Kleding die aansluit bij het thema is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Gwenny geeft een workshop en een demo striptease. Wil je meedoen aan de workshop, geef je dan op bij je aanmelding als je zeker wilt zijn van een plaatsje. Voor de workshop geldt wel: erbij zijn=meedoen, niet alleen kijken. De demo vindt plaats in de benedenbar en is voor iedereen toegankelijk.

Aanmelden
De inschrijving is vanaf nu geopend.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar bdsmnext@gmail.com
Vermeldt daarbij de namen of nicks van iedereen die je wil aanmelden.

Vermeldt ook of je iets wil veilen (als je dat al weet), of je iets wil verkopen op de markt en of je meedoet met de BBQ.

Afmelden
Kun je onverhoopt niet, meldt je dan zo tijdig mogelijk af. Je maakt daarmee immers mensen blij die op de reservelijst staan. Wie zich niet afmeldt komt voor het volgende feest in eerste instantie op de reservelijst.

BDSMNext Party Rules

Algemeen
* De feesten van BDSMNext zijn toegankelijk voor BDSM'ers van 18 jaar en ouder. Je hoeft geen lid van het forum te zijn, aanmelden is wel verplicht. Vermeld je nicknaam of naam en een e-mailadres. Kun je onverhoopt toch niet, meldt je dan even af. Er kan een wachtlijst zijn. En, neem een identiteitsbewijs mee, dit is verplicht en er kan willekeurig om gevraagd worden!

* Entreeprijs: de entreeprijs bedraagt 20 euro en dat is incl. 5 consumptie munten.

* Rookbeleid: BDSMNext houdt zich aan het rookverbod. Roken is alleen toegestaan op daarvoor aangewezen plekken.

* BDSMNext probeert een omgeving te scheppen waar iedereen zo prettig mogelijk zijn/haar spel kan spelen. Daarom dienen aanwijzingen van de Dungeon Monitors en werkgroepsleden te allen tijde te worden opgevolgd. DM's zijn herkenbaar aan een keycord en pasje. Op Next geldt als feeststopwoord: "SAFEWORD".

* Fotograferen mag alleen met expliciete toestemming van een DM'er of werkgroepslid. Bij het fotograferen moet deze DM-er of werkgroeper aanwezig zijn, om te voorkomen dat mensen ongewenst op de foto komen.

* Bellen, sms'en, internetten of anderszins met je GSM spelen mag alleen bij de receptie. Dit in verband met mogelijke fotografie zonder toestemming. Laat je telefoon verder dus in je broek of tas zitten.

* Gebruik van drugs is niet toegestaan en ga verantwoord met alcohol om.

* De deuren van de speelkamers dienen open te blijven

* Heb je vragen, stel ze aan de werkgroep. Heb je klachten, meldt die dan meteen. Mogelijk kunnen we er nog tijdens het feest iets mee, dat is altijd beter dan achteraf.

* Bij de deur staat een collectebus. Met het geld dat wordt ingezameld proberen we de themafeesten leuk aan te kleden en/of workshoppers te compenseren.

Seks & Spel
* Seks. Seks is leuk, en seks mag: in de speelruimtes. Maar om de boel een beetje schoon te houden geldt er op de feesten van Next wel een safe-sex-policy. En een ruim-zelf-op policy. Flesjes met dettol en tissues zijn aanwezig. Condooms zijn verkrijgbaar aan de bar.

* Spel. Spel is natuurlijk ook toegestaan in de speelruimtes. Zowel zacht spel als hard spel. Ga je een spel doen waarvan je denkt dat omstanders het misschien eng of schokkend zouden kunnen vinden (bv. omdat je verwacht dat je sub hard gaat schreeuwen of huilen), of een gevaarlijk spel waarbij omstanders een beetje uit de buurt moeten blijven, sein dan vooraf even een DM in. Zij kunnen er eventueel voor zorgen dat jij je spel kunt spelen en dat omstanders op gepaste afstand blijven of gerust gesteld worden.

* Naakt. Naakt mag. Maar ga niet zomaar naakt op een barkruk of stoel zitten. Leg er dan even een handdoekje onder. Deze zijn in de club verkrijgbaar.

* Op de BDSMNext feesten komen ook mensen met niet zoveel ervaring. Die willen we prettig kunnen opvangen. Daarom zijn seks en heftig spel (ter beoordeling aan de DM's) niet toegestaan bij de bar.

* Onze bezoekers zijn in de eerste plaats mensen. Behandel ze als zodanig. Alleen als je (spel)afspraken met iemand hebt, is iemand je sub of Dom.

* Glaswerk is in de speelruimtes niet toegestaan.

* Eigen verantwoordelijkheid. Hoewel het BDSMNext-team zijn uiterste best doet om een prettige en veilige omgeving te scheppen, ben je zelf verantwoordelijk voor je spel. Neem dus ook zelf de nodige veiligheidsmaatregelen. Zorg bv. dat je een bondage snel los kan krijgen. Doe geen dingen waar je de skills of het materiaal niet voor hebt en vraag bij twijfel vooraf om assistentie.

* Kijken mag, maar kijken doe je met je oogjes. Raak anderen niet ongevraagd aan en bemoei je niet ongevraagd met andermans spel. Blijf op een gepaste en veilige afstand. En grijp vooral niet zelf in een spel in. Vind je dat een spel de huisregels overtreedt, of een gevaarlijke situatie oplevert, stap dan naar een DM. Hij of zij zal beoordelen of ingrijpen noodzakelijk is. Iets anders is het natuurlijk wanneer iemand zelf om hulp vraagt. Luidkeels commentaar geven op een spel is een no-no. Jezelf aftrekken bij andermans spel ook.

* Seks en spel tegen betaling is niet toegestaan.

* Naaldenspel: Naaldenspel is toegestaan in de medical room, maar zorg voor een naaldencontainer om de gebruikte naalden veilig af te voeren en sein vooraf een DM in dat je een naaldenspel gaat spelen.

* Knifeplay: Knifeplay is toegestaan, maar sein vooraf een DM in knifeplay gaat doen.

* P&P is niet toegestaan.

* Spelen met kaarsen is toegestaan. Zorg hierbij wel dat je een kleed/zeil bij de hand hebt om rommel te voorkomen.
Feestpool
 
Berichten: 42
Geregistreerd: 17 jul 2009, 14:13

Keer terug naar Welkom

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers.

cron